Brouwercargo als verlengde van uw firma

 

Al vanaf oprichting zijn de broers Brouwer zich er van bewust dat leveringen van uw producten tot de laatste stap behoort van uw totale dienstenpakket. U heeft er alles aan gedaan om uw klanten te overtuigen met u zaken te doen. Daarbij horen verwachtingen, die tot uiting komen in het gehele bedrijfsproces. Ook zeker in de transport en uitlevering van producten. 

 

auto-vol-leveringen-brouwercargo

Wat de klant verwacht van uw levering, proberen wij te overtreffen.

De transportwereld heeft afgelopen jaren flinke groei doorgemaakt. Eén van de grootste problemen die ontstaan is door de drukte die dat met zich mee bracht is ergernis en teleurstelling van klanten. Dit toch beschadigde lading, niet tijdige leveringen en het niet nakomen van afspraken. Daarbij zijn we meteen aangekomen bij de belangrijkste reden waarom we bij BrouwerCargo net verder gaan als “de Rest”.

Wij omarmen het credo van de blauwe doos leverancier:’ Alles voor de glimlach”

De Ultieme koopervaring voor uw Klant

De focus bij ons transportbedrijf is compleet gericht op uiterste correctheid, netheid en stiptheid, tegen de juiste prijs. Wat u dan ook bij ons kan verwachten. ?

  1. (Spoed)transport met gegarandeerde laad- en lostijden. Zo weet u ten alle tijden exact waar u aan toe bent.
  2. Een geheel onafhankelijke positie in Nederland en in combinatie met het ons uitgebreide netwerk als internationaal koerier weten we precies wat voor u als klant, de beste route is voor uw verzending.
  3. Direct contact voor goed overleg en gedegen afspraken, met als gevolg ons dienstenpakket volledig voor u op maat, tegen gunstige tarieven
  4. Een representatieve vertegenwoordiging van uw bedrijf door een zeer jong schadeloos wagenpark, nette betrouwbare gecertificeerde chauffeurs met goed humeur.

Zo beleven uw klanten de ultieme koopervaring en onderscheid u zich van andere aanbieders. Onze leveringen zijn realtime te volgen en onderscheiden zich door zorgvuldigheid en stiptheid.

snelle levering-klant-blij-brouwercargo

Informeer naar onze snelle leveringsdiensten en wij bezorgen de klant een goed gevoel van aankopen zonder teleurstelling.

Wat onze klanten vinden:
4.8/5

Over Brouwercargo

Facebook
Twitter
LinkedIn
BrouwersCargo-logo

Brouwercargo

Bezoekadres: Schakelplein 1 Eindhoven, Postadres Bogardeind 84 5664 EK Geldrop Tel: 06 29400484 info@brouwercargo.nl

Copyright © 2022 By-Media Bob Buurman