Gevaarlijke stoffen over de weg-ADR

In Europa gelden voor goederen die op een of andere manier schadelijk kunnen zijn voor milieu, leefomgeving en de mens, bepaalde regels als het gaat over het vervoer en transport via land, zee en lucht.  Die goederen hebben de verzamelnaam gekregen met de afkorting ADR.

 

adr-transport-brouwer

Gevaarlijke producten en goederen onderweg. 

 

De afkorting staat voor ‘Accord européen relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route”. Stoffen waaronder gassen, brandbare vloeistoffen, giftige producten en radioactieve stoffen, hebben dus dit label en mogen niet zonder slag of stoot zomaar over de weg vervoerd worden. 

 

Volgens Europese richtlijnen is er met al de landen een overeenkomst opgesteld waarbij (inter)nationaal vervoer van de ADR stoffen over Europa’s wegen aan bepaalde regelgeving moet voldoen. Ook dus in Nederland is de ADR van toepassing en valt onder het reglement van Vervoer over land van Gevaarlijke stoffen. 

 

In Nederland moet vervoer van gevaarlijke stoffen gebeuren door erkende gecertificeerde transporteurs. Overigens geld dat natuurlijk dan ook in heel Europa. Vervoerders, vrachtverkeer en koeriersdiensten die gevaarlijke stoffen mogen vervoeren moeten voldoen aan de regelgeving. 

ADR Gecertificeerd

Brouwercargo is een erkende gecertificeerd vervoerder die u op weg helpt met al uw onder ADR vallende goederen.  Wij zijn altijd up to date betreffende de laatste regelgeving in Europa betreft ADR vervoer. Minder zorgen voor U, geen overmatige administratie, veilig en op tijd leveren wij uw producten af bij uw klant.

Ons wagenpark en chauffeurs voldoen aan alle strenge regelgeving, milieu eisen en personeel is vakkundig en erkend opgeleid. Wij bespreken dan ook graag de mogelijkheden met U voor uw leveringen met gevaarlijke en/of brandbare stoffen. Onze ervaren koeriers vervoeren het ADR transport volgens de officiële ADR regelgeving. 

ADR logistiek-brouwercargo

Informeer naar onze snelle leveringsdiensten en wij bezorgen de klant een goed gevoel van aankopen zonder teleurstelling.

Wat onze klanten vinden:
4.8/5

ADR-Gevaarlijke stoffen

Facebook
Twitter
LinkedIn
gevaarlijke-stoffen-transport-adr
BrouwersCargo-logo

Brouwercargo

Bezoekadres: Schakelplein 1 Eindhoven, Postadres Bogardeind 84 5664 EK Geldrop Tel: 06 29400484 info@brouwercargo.nl

Copyright © 2022 By-Media Bob Buurman